Alie en Jan Boersma winnaars Handicart wedstrijd

Onder voortreffelijke weersomstandigheden werd vandaag de jaarlijkse Handicart wedstrijd verspeeld. Een goed gevuld veld van 32 deelnemers deden hun best om in aanmerking te komen voor deelname aan de regio Handicart wedstrijd. Met slechts één punt verschil werden Alie en Jan Boersma de gelukkigen om de vereniging in Havelte te mogen vertegenwoordigen. Verdienstelijk tweede werden Tino Barf en Sybren de Witte en als goede derde eindigden Regina  en Kevin Kienstra. De wedstrijdleiding was in handen van Sytske Engels. De volledige uitslag van deze wedstrijd is terug te lezen via E-Golf4U.