Regina en Kevin Kienstra Clubkampioenen Strokeplay

Het is nog niet eerder voorgekomen bij de Golfvereniging Ameland dat moeder en zoon gelijktijdig clubkampioen strokeplay werden. Dit unieke moment viel Regina Kienstra en haar zoon Kevin ten deel. Regina bleef op de eerste dag één slag achter op Jacobien Stel, maar op dag twee keerde de wedstrijd in het voordeel van Regina met het clubkampioenschap als resultaat. Kevin en zijn vader Frans stonden gelijk na de eerste 18 holes. De tweede ronde eindigde uiteindelijk in het voordeel van Kevin zodat hij de 2022 clubkampioen strokeplay bij de heren werd. Beide winnaars vertrouwen hun wedstrijdervaringen toe aan de redactie van ‘Lichtgolfen’.  De volledige uitslag van het kampioenschap kun je bekijken via E-Golf4U onder ‘Meerronde’.

Meer nieuws

Golfregelwijzigingen vanaf 2023

Beste Leden, Elke vier jaar, bij het verschijnen van een nieuw regelboek, wijzigen de R&A en de USGA enkele golfregels. Het gaat hierbij om verbeteringen

Amelander Wintercompetitie van start!

Met de ALV-wedstrijd als aftrap is de Amelander Wintercompetitie van start gegaan. Vanwege de Corona beperkingen was deze competitie helaas een paar jaar uit beeld. 

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.