Gerard Metz winnaar gezelligheidswedstrijd

De gezelligheidswedstrijd in januari vond helaas geen doorgang, maar afgelopen zaterdag koos een klein maar dapper veld met spelers voor de Eclectic-wedstrijd over negen holes. De windkracht 7 was niet bepaald optimaal voor goed controleerbare afslagen en deze harde wind speelde menigeen parten. De Eclectic-wedstrijd is dan een goede keuze. Over negen holes tellen 5 holes: de beste van beide PAR-3 en PAR-5 holes en de beste drie PAR-4 holes. 

De dapperste van de dapperen zorgden voor de volgende uitslag:

Gerard Metz werd eerste, gevolgd door Jos Kleinegris en Ferdinand Kalverla werd derde. 

Deze wedstrijd telt mee voor de Amelander Wintercompetitie. Zoals bekend krijgen de deelnemers aan deze competitie per wedstrijd voor hun deelname 1 punt. De winnaar van een wedstrijd krijgt in totaal 4 punten, de nummer twee krijgt 3 punten en derde plaats is goed voor 2 punten. 

Met nog vijf wedstrijden te gaan is de stand als volgt:

1. Regina Kienstra en Peter Borger met 13 punten

2. Ans van Soest met 12 punten

3. Jos Kleinegris met 10 punten

Je kunt de Amelander Wintercompetitie volgen via je Nexxchange-account onder ‘competities’. Het betreft zo’n 20 wedstrijden van november t/m maart. 

Meer nieuws

Ab ten Have wint het ‘blauwe jasje’

De Herenmiddag competitie 2023 is gewonnen door Ab ten Have. De competitie was spannend tot en met de laatste wedstrijd. Jaap Zuiderveld stond lange tijd

Marten Faber wint Bontlieuw wedstrijd

De vijfde Bontlieuw wedstrijd kon worden gespeeld onder prachtige naajaarsomstandigheden. Ondanks de Amelander Herfstvkakantie en de afwezigheid van talloze Amelander leden was er een mooie

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.