Gerard Vloedgraven in ‘het blauwe jasje’

Vandaag is de laatste wedstrijd gespeeld van de Herenmiddag competitie 2022. De serie van 22 wedstrijden is gestart op de eerste woensdag in mei en eindigt altijd op de laatste woensdag in september. 

Gerard heeft een verbeten strijd met Jaap Zuiderveld gevoerd. Ze wisselden meermaals van koppositie. Eind augustus maakte Gerard een score van 27! stableford punten waarmee hij definitief de koppositie innam met als resultaat dat hij vandaag in ‘het Blauwe Jasje’ werd gestoken. 

Het blauwe jasje

De finale van de Herenmiddag competitie was jarenlang geen bijzonder glorieuze-, maar eerder een wat sobere gebeurtenis. In 2015 kwam iemand op het idee om voor de Herenmiddagcompetitie een gouden moment te creëren.

In navolging van de ‘Masters’ werd besloten om de winnaar van de Herenmiddagcompetitie te huldigen door hem tijdens de prijsuitreiking op de laatste competitiedag in een ‘Herenmiddag-colbertje’ te steken. De draagtijd van het jasje is begrensd, namelijk zo lang als de prijsuitreiking duurt.  

Alle heren van onze golfvereniging, maar ook gastspelers zijn van harte welkom tijdens de Herenmiddag en worden van mei t/m september uitgedaagd om ‘het Blauwe Jasje’

De winnaars van de Herenmiddag competitie en dragers van ‘het blauwe jasje’ zijn tot dusver:

 

2022 Gerard Vloedgraven

2021 Geen winnaar

2020 Jaap Zuiderveld

2019 Kevin Kienstra

2018 Hendrik Engels

2017 Hendrik Engels

2016 Willem Kiewiet

2015 Roland Blom

Meer nieuws

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.