Herenmiddag competitie 2023 van start

Vandaag is de Herenmiddag Competitie 2023 van start gegaan. Deze competitie omvat 22 wedstrijden en degene die de beste stableford resultaten behaalt over 10 wedstrijden, mag zich de winnaar van de Herenmiddag competitie noemen en wordt gestoken in het blauwe Herenmiddag jasje. De eerste wedstrijd werd gewonnen door Gerrit Locher. Tweede werd Peter Borger en Ab ten Have eindigde als derde. Via deze link kan het scoreverloop van de competitie worden gevolgd. Balsponsor tijdens de Herenmiddag competitie is Kienstra Schoenen & Outdoor.

Over het ‘blauwe jasje’

De finale van de Herenmiddag competitie was jarenlang geen bijzonder glorieuze-, maar eerder een wat sobere gebeurtenis. In 2015 kwam iemand op het idee om voor de Herenmiddagcompetitie een gouden moment te creëren.

In navolging van de ‘Masters’ werd besloten om de winnaar van de Herenmiddagcompetitie te huldigen door hem tijdens de prijsuitreiking op de laatste competitiedag in een ‘Herenmiddag-colbertje’ te steken. De draagtijd van het jasje is begrensd, namelijk zo lang als de prijsuitreiking duurt.  

Alle heren van onze golfvereniging, maar ook gastspelers zijn van harte welkom tijdens de Herenmiddag en worden van mei t/m september uitgedaagd om ‘het Blauwe Jasje’ te mogen dragen.

De winnaars van de Herenmiddag competitie en dragers van ‘het blauwe jasje’ zijn tot dusver:

2022 Gerard Vloedgraven

2021 Geen winnaar

2020 Jaap Zuiderveld

2019 Kevin Kienstra

2018 Hendrik Engels

2017 Hendrik Engels

2016 Willem Kiewiet

2015 Roland Blom

Meer nieuws

Amelander Wintercompetitie gaat van start!

Komende zaterdag 7 oktober gaat de Amelander Wintercompetitie van start. Deze competitie heeft als basis de wedstrijden die op zaterdag worden georganiseerd, dus ook de

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.