Hille Beverwijk wint de Dinsdagavondcompetitie 2023

Dit jaar was de afloop van de dinsdagavond competitie iets minder spannend dan vorig jaar. Hille Beverwijk was de competitie in een vroeg stadium sterk begonnen en hij stond al een tijdje bovenaan in het klassement. Hille kon echter nog worden verslagen door één persoon, maar dan moest deze speler vanavond met een score van 21 stableford punten binnenkomen. Dit bleek net iets teveel van het goede, dus werd Hille de winnaar van deze competitie met 196 punten over de beste 10 scores. Sterk gespeeld Hille en van harte gefeliciteerd!

Zeer verdienstelijk waren ook de resultaten van Siprian de Jong en Jaap Wouters die tweede en derde werden met respectievelijk 188 en 187 punten. De volledige eindscore kun je nalezen via deze link.

De prijsuitreiking vond traditiegetrouw plaats bij de balsponsor van de Dinsdagavondcompetitie en winnaar van de laatste wedstrijd dit jaar: Tino Barf van Parc Koudenburg. Het is fijn dat Tino al jaren zijn gevoel voor traditie op deze wijze vorm en inhoud geeft. Veel dank daarvoor. 

De Dinsdagavondcompetitie kende dit jaar in totaal 75 deelnemers de gemiddelde deelname was 18 spelers. Alle 22 wedstrijden konden doorgang hebben, tot in april 2024!

Meer nieuws

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.