Jos Kleinegris Voorzitter, Hinke de Vries Secretaris

Tijdens een goed bezochte Algemene Ledenvergadering zijn Jos Kleinegris en Hinke de Vries gekozen als respectievelijk Voorzitter en Secretaris van onze golfvereniging. Na zes jaar werd afscheid genomen van voorzitter Dirk-Jan Bender en secretaris Alie Boersma.

Tijdens zijn afscheidswoorden memoreerde Dirk-Jan Bender zijn tijd en sprak hij over de drie T’s (Transparantie, Tolerantie en Toekomstgerichtheid) die in de afgelopen zes jaar steeds bij hem  centraal hebben gestaan. 

Jos Kleinegris sprak in zijn openingswoorden als nieuwe voorzitter over de afgelopen weken waarin waardevolle inzichten en aanbevelingen vanuit de scheidende bestuursleden met hem en Hinke werden uitgewisseld om daarmee een soepele overgang te waarborgen. Jos sprak drie S-en (Samenwerking, Saamhorigheid en Sterkte) die bij hem hoog in het vaandel staan. 

Vanuit de vergadering kwamen lovende woorden voor de scheidende bestuursleden. Ook kwamen er hartelijke felicitaties aan het adres van de nieuwe voorzitter en secretaris. De vergadering werd in een genoeglijke sfeer afgesloten.

Ingevoegde fotogalerij geeft een beeldimpressie van de vergadering.

Voorafgaand aan de vergadering werd een Vlaggetjeswedstrijd gespeeld. Vanwege de baan-/weersomstandigheden was deze verplaatst naar de PAR-3 baan. Jan Tiesinga kwam het verst met zijn vlag, gevolgd door Aukje Jager en Regina Kienstra eindigde als derde. Gefeliciteerd!

Meer nieuws

NGF-competitie 2024 achter de rug

Update 3 mei 2024 De NGF-competitie 2024 is voor de beide Amelander golfteams weer gespeeld. In hun laatste wedstrijd speelde Heren 50+ op ‘De Groene

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.