Ab ten Have wint Regenboogwedstrijd

De Regenboogwedstrijd die vandaag werd gespeeld is gewonnen door Ab ten Have, Tweede werd Jan Verbiest en Ferdinand Kalverla eindigde als derde. De Regenboogwedstrijd was de laatste uit de Amelander Wintercompetitie 2022/2023.

Er worden bij de Regenboogwedstrijd gewoon negen holes gespeeld, maar van verschillende tee’s. De heren spelen driemaal van wit, driemaal van geel en driemaal van blauw. De dames spelen driemaal van geel, driemaal van blauw en driemaal van rood. Je mag zelf kiezen op welke hole je van een bepaalde kleur speelt, zolang dit het gestelde maximum niet overschrijdt.

Voor de berekening van het eindresultaat geldt de gele tee voor de heren en de blauwe tee voor de dames.