Lauswolt wint de Vuurtorentrofee

Op 9 september j.l. werd de ‘uitwedstrijd’ gespeeld tegen Lauswolt. Het was een klein maar gemotiveerd team van Ameland dat afreisde naar Beetsterzwaag, inclusief de Vuurtorentrofee die dit voorjaar op Ameland werd gewonnen. Het was prachtig weer en een gezellige wedstrijd. Na afloop werden we door het bestuur getrakteerd op een borrelplank, hetgeen erg gewaardeerd werd.

Er werden door Lauswolt voorzitter Maarten Ruys de volgende prijzen uitgereikt:

1. Dick Faas als best scorende heer

2. Beppie Faas als best scorende dame

3. Jos Kleinegris als beste speler van Ameland

De longest drives waren voor Ytsen Schaap en Nel Strockmeijer. De neary ging naar Dick Faas. Niemand van de dames bereikte met een golfbal de green van hole 17.

De gemiddelde teamscore voor Ameland was 23 stableford punten en voor Lauswolt 29 stableford punten. Golfclub Lauswolt mag dus weer een poosje passen op de Vuurtorentrofee. Het was een zeer geslaagde dag, graag tot volgend jaar

Met dank aan Henny de Jong, GCC Lauswolt