Marten Faber wint Bontlieuw wedstrijd

De vijfde Bontlieuw wedstrijd kon worden gespeeld onder prachtige naajaarsomstandigheden. Ondanks de Amelander Herfstvkakantie en de afwezigheid van talloze Amelander leden was er een mooie opgave. Na de wedstrijd was het een gezellige nazit met het bekende Bontlieuw gekwetter.

Winnaar werd Marten Faber met netto 68 slagen, tweede werd Henk van der Molen met netto 76 slagen en Marjan de Boer eindigde als derde met netto 77 slagen.

Met nog één wedstrijd te gaan is de Bontlieuw competitiestand als volgt:

1. Willem Kiewiet
2. Ans van soest
3. Roland Blom

Dit keer werd gestart op het nieuwe aanvangstijdstip van 09.00 uur. Zoals bekend was het aanvangstijdstip voor de Bontlieuw maandbeker in de afgelopen jaren steeds 11.00 uur. Zodoende was het mogelijk voor spelers van de vaste wal om met de eerste zondag afvaart vanaf Holwerd tijdig op de eerste tee te staan.

Tijden veranderen, dit geldt ook voor de vertrektijden van de veerdienst. Met de huidige dienstregeling is het niet meer mogelijk om het aanvangstijdstip van 11.00 uur te halen. Daarnaast bestaat er behoefte om de Bontlieuw maandbeker eerder te laten beginnen zodat op de vrije zondag een prettiger verdeling mogelijk wordt tussen sport en privéleven.

De wedstrijdcommissie heeft daarom besloten om het aanvangstijdstip van de Bontlieuw maandbeker te vervroegen naar 09.00 uur. Het zou fijn zijn indien je daarmee beter in de gelegenheid wordt gesteld om mee te doen.

Meer nieuws

NGF-competitie 2024 achter de rug

Update 3 mei 2024 De NGF-competitie 2024 is voor de beide Amelander golfteams weer gespeeld. In hun laatste wedstrijd speelde Heren 50+ op ‘De Groene

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.