Martijn Boelens wint de Dinsdagavondcompetitie

Het was een spannende avond voor Ans van Soest en Martijn Boelens, wie van hen zou de winnaar worden van de Dinsdagavondcompetitie 2022?

In de eindstrijd moest Martijn zijn laagste score van 17 Stableford punten verbeteren met één punt om gelijk te komen met Ans en hij moest zich verbeteren met twee punten om winnaar te worden. Althans wanneer Ans zich vandaag niet zou verbeteren. 

Wedstrijdleider Willem Kiewiet had gezorgd voor een perfecte indeling door de nummers 1, 2 en 3 van de competitie in dezelfde flight te plaatsen. Zodoende werd het een soort match play ronde.

De eerste twee holes waren in het voordeel van Ans waarbij ze vier punten uitliep op Martijn. Op de derde hole toonde Martijn karakter en kwam sterk terug. Op hole vijf  waren de rollen omgedraaid maar Ans vocht zich terug op hole zes en zeven. Op hole 8 kwam Martijn gelijk in het totaal aantal punten en zijn par op hole negen leidde uiteindelijk tot zijn overwinning. Een zinderende finale dus.

Ans van Soest is een senior golfer, geschreven met hoofdletters. Dat wil zeggen dat zij al vele jaren behoort tot het seniorenlegioen. Haar doorzettingsvermogen en liefde voor het golfspel zijn een inspirerend voorbeeld voor iedere (beginnende) golfer. Mogelijk dat Martijn dit ook zo heeft ervaren en het hem ertoe bracht om tot op de laatste hole alles op alles te zetten om te winnen.

Martijn, sterk gespeeld en van harte gefeliciteerd!

De prijsuitreiking vond traditiegetrouw plaats bij de balsponsor van de Dinsdagavondcompetitie: Tino Barf van Parc Koudenburg. Het is fijn dat Tino al jaren zijn gevoel voor traditie op deze wijze vorm en inhoud geeft. Veel dank daarvoor. 

Tot de Dinsdagavondcompetitie in 2023!

Meer nieuws

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.