Kevin Kienstra Clubkampioen Matchplay

Update. Kevin Kienstra is de Clubkampioen Matchplay 2022. In een spannende finale tegen Jan Engels won Kevin met 1-up. De troostfinale werd gewonnen door Ernest Groosman die tegen Nico Huizing de troostfinale speelde. Kevin won het Matchplay Clubkampioenschap voor de tweede keer op rij.

Vandaag werden de halve finales gewonnen door Kevin Kienstra en Jan Engels. De troostfinale ging tussen Ernest Groosman en Nico Huizing.

Dit weekend stond in het teken van het clubkampioenschap matchplay. Er waren vijf heren die zich opgaven. Helaas was er een te lage opgave (minimaal 4) voor de dames waardoor hun  kampioenschap geen doorgang kon vinden. Het wedstrijdschema en het scoreverloop voor de heren kan via deze link worden ingezien. 

Het is algemeen bekend dat matchplay een apart spelletje is. Je kunt elke hole opnieuw beginnen, wat gedaan is, is gedaan. Of je nou ‘up’ staat of ‘down’, elke hole is een nieuw begin van de partij met steeds weer nieuwe kansen. Je speelt tenslotte tegen een speler en niet tegen de baan zoals bij strokeplay en stableford.

Bij matchplay is het een uitdaging om jezelf te blijven uitdagen en gefocust te blijven. Hoe je dat kunt doen wordt uitgelegd op de NGF-website.

Meer nieuws

Vuurtorentrofee blijft op Ameland

Vandaag was het een groot genoegen om onze vrienden uit Lauswolt weer te ontvangen voor de teamwedstrijd om de felbegeerde Vuurtorentrofee.  De weersverwachting voor Ameland

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.