Nexxchange vervangt E-Golf4U

Beste Leden,

Vorig jaar is E-Golf4U dochteronderneming geworden van het Oostenrijkse bedrijf Nexxchange. Dit bedrijf is gespecialiseerd in golfsoftware en biedt een breed scala aan producten voor golfverenigingen en golfbanen in heel Europa. De vertrouwde medewerkers van E-Golf4U zijn in dienst gekomen van Nexxchange en met hen werken we toe naar de migratie van E-Golf4U naar Nexxchange op 20 oktober a.s. Om daarop voorbereid te zijn hebben wedstrijdleiders en andere systeemgebruikers deze week een Nexxchange-training gekregen. In de komende weken kunnen ze het geleerde uitgebreid oefenen in een testomgeving.

Voor alle leden geldt dat de bekende E-Golf4U-omgeving waar u zich kunt inschrijven voor wedstrijden en uw eigen golfgegevens kunt volgen gaat veranderen. U kunt dit vanaf 21 oktober a.s. alleen nog doen via het Nexxchange Portaal. Dit portaal is dan uw nieuwe omgeving om in te loggen en Q-kaarten aan te maken, in te schrijven voor wedstrijden, wedstrijdresultaten te bekijken en uw handicapverloop te volgen.

Hoe gaat de migratie verlopen?

E-Golf4U en Nexxchange zijn op donderdag 20 oktober 2022 niet toegankelijk voor ons. Die dag ontvangt u een e-mail waarin u wordt verzocht uw wachtwoord voor uw persoonlijke Nexxchange-account aan te passen. Leden die met hun partner/gezinslid hetzelfde emailadres gebruiken, zijn erop gewezen dat dit tot inlog problemen gaat leiden. Ieder lid heeft dus een eigen emailadres nodig.

Op 20 oktober kan E-Golf4U dus niet meer worden gebruikt en kunt u die dag bijvoorbeeld geen nieuw gelopen Q-kaarten registreren. Dit kan die dag uiteraard wel via de app van Golf.nl waar u altijd uw WHS-handicap kunt raadplegen en nieuwe Q-kaarten kunt registreren. De kaarten die via de Golf.nl app zijn ingevoerd, worden gewoon door de NGF verwerkt en uw eventueel gewijzigde WHS-handicap komt (na de migratie) terug in het systeem van Nexxchange en blijft dus bestaan.

Over de toegang tot het nieuwe systeem bij Nexxchange en wat u er mee kunt doen, wordt u binnenkort nader geïnformeerd via berichten en via de website van onze golfvereniging.

Heeft u vragen? Dan kunt u deze stellen via ict@golfvereniging-ameland.nl

Met vriendelijke groet, Roland Blom

Meer nieuws

Regeloplossingen in natte tijden

Wat mogen golfers en clubs doen in een periode waarin een golfbaan door en door nat is? Op de NGF-website vind je tal van situaties

Activiteiten rond de jaarwisseling

Via deze weg wensen we alle lezers een gezond, voorspoedig en sportief 2024! Terugkijkend naar de laatste weken van 2023 hebben we waarschijnlijk één ding

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.