Willem Kiewiet ook in 2023 Senioren Kampioen

Er kon weinig beter bij het laatste clubkampioenschap van dit jaar. Prachtig weer en een robuuste groep senioren in opperbeste stemming voor een sportieve en gezellige wedstrijd, wat wil je nog meer! Er hadden zich 21 senioren aangemeld voor de 18 holes netto strokeplay ronde, en om 11.00 uur ging de eerste flight van start. Vooraf viel van de gezichten af te lezen dat verbeten zou worden geknokt voor de overwinning, en met resultaat. Er waren twee scores van netto 70 slagen (2 onder PAR) gevolgd door twee scores van netto 71 slagen (1 onder PAR).

Het Senioren Clubkampioenschap kent van oudsher een bijzonderheid. Er zijn namelijk twee trofeeën, een grote en een kleine. De kampioen krijgt de grote trofee uitgereikt. Indien dat een heer is, dan mag de dame met de beste score de kleine trofee in ontvangst nemen.

Clubkampioen Senioren 2023 werd Willem Kiewiet. Gerard Vloedgraven eindigde op countback als tweede en Arie Terpstra werd derde. Voor Willem was het de tweede keer op rij dat hij de grote trofee in ontvangst mocht nemen. Regina Kienstra had de beste score bij de dames dus kreeg zij de kleine trofee uitgereikt. Prijswinnaars, van harte gefeliciteerd en deelnemers, hartelijk dank voor jullie deelname!

Meer nieuws

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.