Eindstand competities

De zesde en laatste Bontlieuw maandbeker van dit jaar is gewonnen door Willem Kiewiet. Dick Timmerman werd tweede en Marjan de Boer derde. De Bontlieuw competitie 2022 is gewonnen door Regina Kienstra met netto 213 slagen over drie rondes van 18 holes. Willem Kiewiet volgt met netto 214 slagen en Jan Verbiest verbeterde zijn score met twee slagen waardoor hij derde is geworden met netto 220 slagen.

De Herenmiddag competitie 2022 is gewonnen door Gerard Vloedgraven die zijn voorsprong van drie punten op Jaap Zuiderveld behield in de laatste weken. Jitze Ridder werd derde in deze competitie.

De vijfde Bontlieuw maandbeker is gewonnen door Jan Verbiest met een geweldige score van netto 68 slagen. Willem Kiewiet werd tweede, eveneens met een uitstekende score van netto 69 slagen. Henk van der Molen eindigde als derde met netto 77 slagen. Na vijf wedstrijden wordt het klassement nog steeds aangevoerd door Regina Kienstra. Willem Kiewiet verbeterde zijn slechtste score met 17 slagen en staat daarmee met één punt verschil tweede. Jan Verbiest komt op gelijke hoogte met Ans van Soest op de derde plaats. De laatste maandbeker van 2022 staat gepland voor zondag 16 oktober.

Finale Dinsdagavond competitie. Martijn Boelens heeft vanavond in een spannende finale de leiding overgenomen van koploper Ans van Soest. Daarmee is Martijn met maar één punt verschil op Ans winnaar geworden van de Dinsdagavond competitie 2022. Jan Brouwer ging in deze finale met een uitstekende score Willem Kiewiet voorbij waardoor Jan derde werd in deze serie van 22 wedstrijden.

De volledige overzichten kunnen worden bekeken via E-Golf4U onder ‘Competities’.

Dinsdagavondcompetitie

Beste 10 uit 22 wedstrijden

Leiders na 22 wedstrijden
  1. Martijn Boelens        202 pt
  2. Ans van Soest           201 pt
  3. Jan Brouwer              186 pt
Herenmiddagcompetitie

Beste 10 uit 22 wedstrijden

Leiders na 22 wedstrijden
  1. Gerard Vloedgraven      191 pt
  2. Jaap Zuiderveld              188 pt
  3. Jitze Ridder                      180 pt
Bontlieuw Maandbeker

Beste 3 uit 6 wedstrijden

Leiders na 6 wedstrijden
  1. Regina Kienstra       213 pt
  2. Willem Kiewiet         214 pt
  3. Jan Verbiest              220 pt

Meer nieuws

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.