Tea Barf wint de ‘Putt Special’

Er was een mooie groep golfers nieuwsgierig naar wat de ‘Putt Special’ dan wel voor wedstrijd zou zijn…. Sommigen dachten dat je al puttend door de baan moest gaan, anderen lieten het maar gewoon op zich afkomen. Het concept was vrij simpel, een combinatie tussen je stableford- en je putt score. Na de ronde werd bezien hoeveel putts je had gemaakt. Was dit boven de 18 putts, dan kreeg je aftrek van punten. Was het aantal minder dan 18, dan kreeg je er punten bij.

Tea Barf kwam binnen met een geweldige stableford score van 21 punten. Daarnaast had ze maar 14 putts nodig, zodat ze met een totaal van 25 punten de glorieuze winnaar werd. Wils Pronk werd in stableford derde met 18 punten, maar vanwege zijn 14 putts eindigde hij met 22 punten als tweede. Sytske Engels was tweede in stableford, maar ze maakte 19 putts waarmee ze derde werd. Vierde eindigde Elly Pronk, zij wist haar stableford score van 15 punten te verhogen naar 17 punten vanwege haar 16 putts.  

Uit de reacties bleek dat de deelnemers dit als een lollige spelvorm hebben ervaren. Wellicht voor herhaling vatbaar….!

Meer nieuws

NGF-competitie 2024 achter de rug

Update 3 mei 2024 De NGF-competitie 2024 is voor de beide Amelander golfteams weer gespeeld. In hun laatste wedstrijd speelde Heren 50+ op ‘De Groene

Word lid!

Wilt u lid worden van onze golfvereniging? Lees meer op onze leden pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *