Vuurtorentrofee blijft op Ameland

Vandaag was het een groot genoegen om onze vrienden uit Lauswolt weer te ontvangen voor de teamwedstrijd om de felbegeerde Vuurtorentrofee.

De weersverwachting voor Ameland was verre van uitnodigend. Een harde tot stormachtige zuidwestenwind met buien was de voorspelling. Soms heb je het geluk dat dit meevalt, maar vandaag viel het geluk de andere kant op. Dit leidde ertoe dat de 18 holes wedstrijd na 9 holes werd beëindigd.

De 9 holes vormden de basis van de uitslag en met een uiterst klein verschil werd het team van Ameland winnaar vandaag en mocht de Vuurtorentrofee op het eiland blijven.

De return op Lauswolt is op zaterdag 9 september.